4/22/08

Spyware, Malware, Adware, Spam Spam Spam

Γαμώτη μου.
Δεν έχει ούτε μηνα από τα δύο απανωτά format που έκανα στο pc, και με μεγάλο και αδιανόητό μου τρόμο ανακαλύπτω σιγά σιγά τον σκληρό και άπονο τούτο κόσμο. Τουτέστιν, το ξέρω, έχει ριζώσει βαθιά (πολυ βαθιά όμως, πάτο κοντεύει να πιάσει) η αίσθηση ότι πριν φύγω για Πάσχα, θα το περάσω ΠΑΛΙ ένα χεράκι, γιατί κάθε φορά που μπαίνω γίνεται τέτοιος πανικός από popups και ads (και να ήταν μία στις τόσες καλά θα ήταν, εδώ μιλάμε για μεσοδιαστήματα του δευτερολέπτου) που δε γίνεται, κάτι ριζικο πρέπει να γίνει.
Και εντάξει, καλά να πετιώνται καζίνα και τέτοια. Σήμερα το μεσημέρι εκεί που δούλευα αμέριμνη και ανέμελη (ε, ήταν και μετα το μεσημεριανό ΚΑΙ το γλυκό, μία κάποια νύστα την είχα, σαν παιδί κι εγώ), εκεί λοιπόν που δούλευα, κανω μία εεετσι να δω γιατί νόμιζα κάποιος με φώναζε (τελικά δε με φωνάζανε, οπότε τζάμπα γύρισα), κι εκεί που κάνω ναααα να δω πάλι την οθόνη, είδα κάτι που όταν καταλάθος το πετυχαίνει η μάνα μου στην τηλεόραση το βράδυ που βάζει να χαζοδει για να την πάρει ο ύπνος, ξεκινά έναν εξάψαλμο συνοδευόμενο με μία ποικιλία επιφωνημάτων, θρήνων και οδυρμών για το "που πάει αυτή η κοινωνία" και "σα δε ντρέπονται λίγο" και "κρέας τον έχουν κάνει τον άνθρωπο" και μία φορά μου φάνηκε ότι την άκουσα να λέει κάτι σαν "καργιόλες" αλλά δεν είμαι σίγουρη γιατί ήμουν μέσα και λαγοκοιμόμουνα.
Πετιέται λοιπόν σαν να μην πω τι αυτό το πράγμα και έπιανε ολόκληρη την οθόνη, όχι μόνο μία ακρούλα στην άκρη, όπως όλα τα κανονικά πράματα που πετιώνται. Αλλά έτσι είναι, άμα είναι να σου τύχει σου τυχαίνει στο μεγαλύτερο βαθμό, έτσι για να περάσεις κι εσύ μία φορά στη ζωή σου τη διαδικασία αναστοχασμού του τύπου "τώρα βρήκε να συμβεί, εγώ δεν έκανα τίποτα, γιατί σε μένα, γιατί ΤΩΡΑ";
Εγώ με το που το είδα με βγήκαν τα μάτια έξω και αηδίασα πάρα πολύ γιατί δε βλέπω τέτοια και δεν έχω συνηθίσει, μόνο παιδικά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου βλέπω και τέτοια δεν έχει μέσα (εκτός από τον Μπομπ Σφουγγαράκη που μερικές φορές έχει χειρότερα, αλλά αυτόν δεν τον μετράμε) και κοίταξα πίσω να δω αν με βλέπει κανένας και μετά το έκλεισα.
Αν με βλέπανε θα με κοροιδεύανε και θα με λέγανε ότι όλο σε τέτοια site μπαίνω, αλλά κάνουν τεράστιο λάθος, εγώ δεν μπαίνω σε τέτοια από τη δουλειά. Μόνο από το σπίτι. Και στο κάτω κάτω σκασίλα μου που με κοροιδεύουν, γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά ότι και αυτοί κάνουν τα ίδια και χειρότερα (όχι σαν τον Μπομπ), αλλά παραπλήσια τελοσπάντων.
Γι αυτό και Πέμπτη θα το καθαρίσω πάλι το ΠιΣι να γίνει καθαρό σαν μωράκι (μου φαίνεται το έχω ξαναπει κάπου αυτό, αλλά μην το μετρήσετε, δεν με αρεσει να επαναλαμβάνομαι) και άμα ξαναγίνει κανένα τέτοιο έκτροπο πάλι θα φέρω πολιτσμάνο που λέει και η γιαγιά μου γιατί δε γίνεται, στάνταρ κάποιος μου έχει στήσει παγίδα γιατί με ζηλεύει.
Και κολλάει και το πληκτρολόγιο.
Τεχνολογία σου λέει ο άλλος μετά.
Πφ.-